Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Αγγλικά

HYP Learning+

Η αγγλική γλώσσα μας περιτριγυρίζει από παντού και η ανάγκη για ουσιαστική βιωματική χρήση γίνεται όλο και πιο επιτακτική.
Μέσα από το hyp learning οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με την γλώσσα μέσα από ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, άρθρα εφημερίδων και περιοδικών, βίντεο, βιβλία, ποιήματα και φυσικά την επικαιρότητα. Είτε πρόκειται για αρχάριους που θέλουν να φρεσκάρουν τα βασικά είτε για προχωρημένους που θέλουν να εντρυφήσουν στην γλώσσα, η διαφοροποιημένη μάθηση που προσφέρεται προσαρμόζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε ένα.
Από προβολές ταινιών και συγγραφή μέχρι brunch και Sunday roast, στόχος μας είναι να βιώσεις την γλώσσα από όλες τις πτυχές.

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ελληνικά για ξένους

Ελληνική Νοηματική

Ιταλικά

Ισπανικά

Toυρκικά

(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr