Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Γαλλικά

HYP Learning+

Parlez-vous francais? Νέοι και νέες σε 5 ηπείρους απαντούν "OUI" καθώς η γαλλική γλώσσα είναι επίσημη γλώσσα σε 29 κράτη και επαρχίες. Τα γαλλικά είναι επίσης μία από τις δύο γλώσσες εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καθώς και δεύτερη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στα σχολεία όλης της Ευρώπης.
Πολλοί την έχουν ονομάσει "γλώσσα του έρωτα" και δεν έχουν άδικο καθώς είναι ιδιαίτερα μελωδική.

Με βάση την μη-τυπική μάθηση στο ΗΥΡ Learning+ έρχεστε σε επαφή όχι μόνο με την γλώσσα αλλά και με την γαλλική κουλτούρα. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι εκδηλώσεις που αφορούν τον γαλλόφωνο πολιτισμό όπως πχ ταινίες, ντοκυμαντερ, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες. χορός, λογοτεχνία και το ΗΥΡ Learning+ δίνει δυναμικά το παρόν.

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ελληνικά για ξένους

Ελληνική Νοηματική

Ιταλικά

Ισπανικά

Toυρκικά

(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr