Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Γλώσσες

HYP Learning+

Το HYP Learning+ αποτελεί την καινοτομία στο χώρο της εκμάθησης και πρακτικής δεξιοτήτων. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν αποτελεσματικά δεξιότητες χάρη στα ειδικά επικοινωνιακά τμήματα.
Οι ειδικές βιωματικές μέθοδοι της μη τυπικής και της διαφοροποιημένης μάθησης δίνουν τη δυνατότητα στον κάθε συμμετέχοντα και συμμετέχουσα να έρθει στο επίκεντρο και να σχεδιάσει με την ομάδα την κατεύθυνσή του. Ο πολιτισμός μέσα από ταινίες, επισκέψεις σε μουσεία, γευσιγνωσία, σχετικά άρθρα και την επικαιρότητα γίνονται εργαλεία που δένουν τα ενδιαφέροντα του κάθε συμμετέχοντα με την νέα μάθηση.

Συγκεκριμένα, παρέχονται μαθήματα σε διαφορετικά επίπεδα αγγλικών, γερμανικών, ελληνικών για ξένους, ελληνικής νοηματικής γλώσσας, ισπανικών, πορτογαλικών, γαλλικών, , ιταλικών, τουρκικών και αραβικών, και ιστορίας της τέχνης, σε νέους και νέες που κατοικούν στην Αθήνα.
Και όλα αυτά πολύ οικονομικά για να μπορούν να συμμετάσχουν όσοι και όσες το επιθυμούν!

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ελληνικά για ξένους

Ελληνική Νοηματική

Ιταλικά

Ισπανικά

Toυρκικά

(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr