Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Ισπανικά

HYP Learning+

Τα οφέλη της ισπανικής γλώσσας είναι γνωστά σε όλους. Σου ανοίγει τις πόρτες σε 400 εκατομμύρια ανθρώπους και σε πολιτισμούς από 21 χώρες, εμπλουτίζει το βιογραφικό σου, σε κάνει πιο ανταγωνιστικό και σου ανοίγει νέους ορίζοντες.
Με την HYP Learning+, θα πειραματιστείς με εναλλακτικές βιωματικές μεθόδους, θα μάθεις με λεπτομέρεια την κουλτούρα της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής και θα γνωρίσεις άλλα άτομα που μοιράζονται το πάθος σου για την γλώσσα. Θα πας σε προβολές ταινιών στα ισπανικά, θα γευτείς λατινική κουζίνα και θα ταξιδέψεις με μυθιστορήματα και ποιήματα.

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ελληνικά για ξένους

Ελληνική Νοηματική

Ιταλικά

Ισπανικά

Toυρκικά

(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr