Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Νέα προγράμματα
(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr

Η ΗΥΡ συμμετέχει στο project EWOCA 3!

Η ΗΥΡ συμμετέχει στο project EWOCA 3+ for everyone!


Πρόκειται για μια σύμπραξη μεταξύ των τριών οργανισμών EJB Weimar (Thuringia/ Γερμανία), Education Without Borders (Dunaewa/ Λευκορωσία) και Hellenic Youth Participation (Αθήνα/Ελλάδα) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Οι οργανισμοί αυτοί συνεργάζονται για τρία χρόνια με σκοπό να πραγματοποιήσουν τρείς κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας, κάθε χρονιά σε ένα από τα κράτη της σύμπραξης.


Η ΗΥΡ συμμετέχει στην τρίτη σύμπραξη μεταξύ Γερμανίας (Thuringia), Λευκορωσίας και Ελλάδας. Για το 2015 το πρώτο workcamp με τίτλο «EUROPE is in da‘HOUSE» θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία 17-31/8/2015, το 2016 στην Λευκορωσία και το 2017 στην Ελλάδα.


http://ewoca.org/en/