Οι Δράσεις Μας
Επικοινωνία

Follow Us

Subscribe to blog

Be a fan on facebook

Follow us on twitter

Join us on linkedIn

Ομάδα της HYP

Τον Νοέμβριο του 2013 η Hellenic Youth Participation δημιούργησε την πρώτη της ομάδα δράσης και μη τυπικής μάθησης.Η δημιουργία αυτής της ομάδας, γεννήθηκε από την ανάγκη να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και η εμπειρία που αποκομούν οι συμμετέχοντες από προγράμματα κινητικότητας (training courses, youth exchanges, κτλ).

Διαβάστε περισσότερα...

Site links

Αρχική

Οργανισμός

Δράσεις

Hyp Learning

Blog

Επικοινωνία

Copyright © 2014 HYP Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας
Τα προγράμματα Erasmus+ είναι συγχρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. και καλύπτουν το κόστος της μετακίνησης, της διαμονής και της διατροφής των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα...

Erasmus +
Τούρκικα

HYP Learning+

"Με δεδομένη την ανάδειξη της Τουρκίας σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο (16η) και την πολιτισμική της επιρροή στον άμεσό της περίγυρο, δεν είναι παράξενο που τα τουρκικά έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, καθώς νέες επιχειρηματικές και οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν διαρκώς. Η γλώσσα δεν είναι ινδοευρωπαϊκή, όπως η ελληνική, αλλά μοιράζεται μεγάλο όγκο λεξιλογίου με αυτή. Τα τουρκικά ανήκουν στην οικογένεια των αλταϊκών γλωσσών, και συγγενεύουν γλωσσικά με τα αζέρικα, τα τουρκμένικα, τα ουζμπέκικα, τα καζάχικα και τα κιργιζικά (έχουν δε μια μακρινή σχέση με τα μογγολικά, τα κορεάτικα και τα ιαπωνικά).
Είναι συγκολλητική γλώσσα, δηλαδή η παραγωγή και κλίση των λέξεων γίνεται με τη χρήση επιθημάτων. Δεν έχει γένη και άρθρα, και το τροποποιημένο λατινικό αλφάβητο που χρησιμοποιείται για την καταγραφή της (από το 1929, όταν αντικατέστησε το αραβικό) ακολουθεί τον κανόνα ένα γράμμα για κάθε φώνημα, κατά συνέπεια ότι γράφουμε διαβάζουμε και αντιστρόφως, καθιστώντας τη εύκολη στην εκμάθηση.

Στη HYP δίνουμε έμφαση στην προσωπική πρόοδο του καθενός μέσα σε ολιγομελή τμήματα, ενώ στο τέλος κάποιων μαθημάτων οργανώνουμε ειδικούς ενημερωτικούς κύκλους συναφών πολιτιστικών, κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων, όπου ενημερωνόμαστε και συζητάμε θέματα της επικαιρότητας -και όχι μόνο- χρησιμοποιώντας χάρτες, μαρτυρίες και οπτικοακουστικά μέσα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι μαθητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να θέσουν θέματα ιδιαίτερου ή ευρύτερου ενδιαφέροντός τους και να τα μοιραστούν και συζητήσουν με τους συμμαθητές τους. Επειδή στη HYP πιστεύουμε ότι η γλώσσα δεν είναι στείρα γνώση, αλλά φορέας πολιτισμού.."

Αγγλικά

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ελληνικά για ξένους

Ελληνική Νοηματική

Ιταλικά

Ισπανικά

Toυρκικά

(0030) 211 2163657
211 2163657
hellenicyouth
participation
@yahoo.gr