HYP Learning +

άνθρωποι μελετούν

Ο οργανισμός HYP Learning+ αποτελεί οργανικό κομμάτι της Hellenic Youth Participation και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης 4C και στοχεύει στο να συμβάλλει στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση ενηλίκων. Μαθήματα ξένων γλωσσών, σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας, workshops, πάντα με εργαλείο τη μη τυπική μάθηση και την προσωπική ανάγκη του μαθητή είναι πολλές από τις επιλογές που έχει κάποιος που θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να συμβάλλει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Μην σταματάς.

Keep Learning. HYP Learning+.

Γιατί στο Hyp Learning+ ;

Ένταξη βιωματικών τρόπων μάθησης: Η εξέλιξη της ακαδημαϊκής έρευνας στην πορεία του χρόνου καθώς και η δεκαετής εμπειρία της Hellenic Youth Participation στον τομέα της μη τυπικής μάθησης αποδεικνύουν ότι η διαδικασία μάθησης είναι αποτελεσματικότερη όταν ο μαθητής έρχεται σε άμεση επαφή με το αντικείμενο στο οποίο θέλει να εντρυφήσει. Με ζωντανά ερεθίσματα λοιπόν, μέσα από τις αισθήσεις, την εργασία σε ομάδες και την μαιευτική μέθοδο, η κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο εύκολη αλλά και πιο διασκεδαστική.

Οι καθηγητές μας: Η ομάδα του HYP Learning+ απαρτίζεται από διδάσκοντες οι οποίοι πέρα από την άριστη επαγγελματική κατάρτιση και την εμπειρία στο αντικείμενο, συμμερίζονται εξίσου το όραμα και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας. Όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι πάντα στη διάθεσή σου για να επιλύσουν το όποιο ερώτημά σου, να σου δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια αλλά και να ενισχύσουν τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου.

Προσιτές τιμές: Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής, επιλέγουμε να διατηρήσουμε χαμηλά τα δίδακτρα για τους μαθητές μας.

Μικρά και ομοιογενή τμήματα: Τα τμήματά παραμένουν πάντα ολιγάριθμα, καθώς λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των μαθητών μας οι οποίοι πρέπει να βρίσκουν χώρο για να εκφράζονται και να λαμβάνουν ανατροφοδότηση. Στο HYP Learning+ παρέχεται εξατομικευμένη προσέγγιση, με σταθερό τον αριθμό των μαθητών, με μέγιστο αριθμό τα 6 άτομα των οποίων το επίπεδο γνώσης είναι παρεμφερές. Η ομοιογένεια των τμημάτων αποτελεί βασική παροχή προς τους μαθητές μας.

Δωρεάν τεστ: Εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς το επίπεδό σου και επιθυμείς να ενταχθείς σε ένα από τα τμήματα ξένων γλωσσών, παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα τεστ και εφόσον αυτό διορθωθεί από τους καθηγητές μας, εντάσσεσαι σε τμήμα ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδό σου.

Προσαρμογή σε ανάγκες μαθητή: Με γνώμονα το ότι η καθημερινότητα είναι για τον καθένα από εμάς διαφορετική και οι ρυθμοί δεν είναι ίδιοι για όλους, τα τμήματά μας προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες του μαθητή. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα για ένταξη σε τμήμα εντατικό ή σε τμήμα που διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα αλλά και η δυνατότητα online ή δια ζώσης μαθημάτων.

Όλα τα τμήματα προσφέρονται είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης, σε κανονικό ή εντατικό επίπεδο και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το είδος του μαθήματος, ξεκινώντας από τα 70 ευρώ.

Οι όποιες μικρές διαφοροποιήσεις σε ωράρια και δίδακτρα ενδέχεται να σχετίζονται με την εκάστοτε γλώσσα, ή και τις νέες ανάγκες των μαθητών μας.

Η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά τον Σεπτέμβρη και λήγει τον Ιούνιο/Ιούλιο, ωστόσο νέα τμήματα ανοίγουν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram και δες τα νέα τμήματα και τα δώρα μας!

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας:

  • μέσω social media
  • μέσω τηλεφώνου στο 21 1216 3657 (από Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 - 21:00)
  • μέσω email, learning.hyp@gmail.com
  • περνώντας από τα γραφεία μας για να μας γνωρίσεις από κοντά (Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 - 21:00).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ

Οι Καθηγητές μας