Εργαστήρια Κολάζ και Φωτογραφίας

Λεπτομέρειες Δράσης

  • Θεματική: Δημιουργικά Εργαστήρια Κολάζ και Φωτογραφίας
  • Τόπος: Αθήνα
  • Διάρκεια: Δευτέρα 18 Ιουλίου, 18:00-21:00

Yλικό & Σύνδεσμοι

Την Δεύτερα 18 Ιουλίου 2022, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, είκοσι νέοι συμμετέχοντες θα βρεθούν στον χώρο της HYP και θα συνομιλήσουν όλοι μαζί δημιουργικά σχετικά με τον διαπολιτισμικό, τον διαθρησκευτικό και τον διαγενεακό διάλογο, δημιουργώντας φωτογραφίες και κολλάζ. 

Σκοπός του προγράμματος DiaLog είναι να ενδυναμώσει νέους αλλά και νέους που εργάζονται για τους νέους στο πως να αναπτύξουν νέους τρόπους για να ενισχύσουν τη θεματική του διαπολιτισμικού διαλόγου και της ανοχής της διαφορετικότητας.  Στόχος των συγκεκριμένων workshop είναι η ενίσχυση των συμμετεχόντων με γνώσεις και ικανότητες σχετικά με την μη τυπική μάθηση, μέσσα από θεματικά workshop και δημιουργικά εργαστήρια που παράγουν διαπολιτισμικό, διαθρησκευτικό και διαγενεακό διάλογο. 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχουν νέοι από τη Σερβία, το Μαρόκο, τον Λίβανο, την Τυνησία, την Ιταλία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Ελλάδα.

📌Τα εργαστήρια παρέχονται με την καθοδήγηση ειδικών επαγγελματιών ιστορικών τέχνης,  εκπαιδευμένων στο πρώτο training course του προγράμματος, ειδικά για αυτόν τον σκοπό και πλαισιώνονται από σύντομη θεωρητική παρουσίαση. 
📌Δεν υπάρχει οικονομική συνεισφορά από τους συμμετέχοντες. 
📌Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα υπάρξει διάλειμμα με καφέ και ελαφριά σνακς.
📌Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής σε όποιον ενδιαφέρεται. 
📌Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος (20 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Σε περιμένουμε να δημιουργήσουμε παρέα! 
Share