Η Μνημοσύνη είναι μία ομάδα αυτογνωσίας μέσα από την τέχνη! 


Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλη, διαφορετικές οπτικές, προσεγγίσεις και μορφές τέχνης θα εμπλουτίσουν τον εαυτό τους. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες βιώνουν την έκφραση, τη ζωγραφική, τον χορό και τη μουσική. Οι συναντήσεις μας είναι 2 φορές τον μήνα. Μία με εξειδικευμένους μας συνεργάτες προέρχονται από τον χώρο της ψυχοθεραπείας, του χορού και της δραματοθεραπείας και μία σε δρώμενα στην πόλη ή σε εργαστήρια δημιουργικότητας.


Η Μνημοσύνη ξεκίνησε ως μία διαδικτυακή εκπαίδευσης, όπου συμμετείχαν 70 άτομα με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα από Ιταλία, Ρουμανία, Αυστρία, Τουρκία, Ελλάδα και Βραζιλία με τη βοήθεια εκπαιδευτών μέσα από εργασίες σε διεπιστημονικές ομάδες. Μια πορεία που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Από το 2017, η ομάδα λειτουργεί τοπικά, εφαρμόζοντας τις καλές πρακτικές των προηγούμενων χρόνων με περισσότερα από 50 συμμετέχοντα άτομα. 


Η εκπαίδευση χωρίζεται σε θεματικές που αλλάζουν κάθε χρόνο (ταυτότητα, γλώσσα, χαρτογράφηση, σώμα, φύλο). Η ενότητα τελειώνει με μία έκθεση στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν τη δουλειά τους ως αποτέλεσμα της εργασίας που πραγματοποιείται και ενημερώνουν την πόλη για τις ευρωπαϊκές ευκαιρίες.

Φέτος οι θεματικές που θα προσεγγίσουμε είναι η ταυτότητα και η μεταμόρφωση.


Θέλεις να σε ενημερώσουμε με mail μόλις ανοίξουμε τις αιτήσεις για την ομάδα του Mind your Mind;
Συμπλήρωσε την φόρμα και εμείς θα σε ειδοποιήσουμε
https://goo.gl/forms/JbPFHKlhfSyCrXHi2


Για το διάστημα 2016-2017 η δράση συγχρηματοδοτήθηκε από το Erasmus+ 


Share

Βίντεο