• Τύπος: Δράσεις στην Πόλη

Συνεχίζουμε την έρευνα μας για εθελοντικά προγράμματα!!

📍Αν έχεις εμπλακεί σε εθελοντικά προγράμματα ως youth worker, trainer, μέντορας, ενεργό μέλος σε εθελοντική οργάνωση χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου!

🔛Στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2 του Erasmus+, σε συνεργασία με τους οργανισμούς Asociacion Deses-3 και Youth Club Active υλοποιούμε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “REEVOL” και χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου.
Το πρόγραμμα REEVOL-The referee for volunteering έχει ως βασικό θέμα τη δημιουργία μια πλατφόρμας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τα εθελοντικά προγράμματα.
Δίνοντας έμφαση στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) και στο μέχρι πρότινος πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (European Voluntary Service), επιθυμούμε να συλλέξουμε προκλήσεις που έχουν εντοπιστεί σε εθελοντικά προγράμματα και να παρέχουμε πιθανές λύσεις.

✅Χρειάζεσαι 5 λεπτά να συμπληρώσεις το παρακάτω ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/rHNReso2qvJc2Dq58

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του προγράμματος:
https://reevol.eu/

#reevol #ka2 #erasmus#deses3 #hyp #active

 Το πρόγραμμα “The Referee of Volunteering” (REEVOL) και οι υπεύθυνοι του έργου των 3 οργανισμών εργάζονται για τη μετάφραση των ερωτηματολογίων!

✅Μετά από τη συλλογή των απαντήσεων των ερωτηματολογίων που απαντήθηκαν από εθελοντές και ενεργά μέλη ΜΚΟ από όλη την Ευρώπη, είμαστε έτοιμοι να μεταφράσουμε το υλικό σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές και όλα τα μέλη που συμμετέχουν σε εθελοντικά προγράμματα! Το ερωτηματολόγιο μεταφράζεται από την αγγλική στην ισπανική, την ελληνική και την εσθονική γλώσσα. Ετοιμαζόμαστε να εισαγάγουμε τα δεδομένα στην πλατφόρμα!

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Το project REEVOL και η κοινοπραξία εταίρων του εργάζονται για την ανάλυση και το φιλτράρισμα των ερευνών που συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

👥Μετά από μια περίοδο μετάφρασης των περιεχομένων στην αγγλική, την ελληνική, την εσθονική και την ισπανική γλώσσα, έρχεται η στιγμή να διαμορφωθεί η πλατφόρμα web REEVOL και η εφαρμογή App mobile, ώστε να είναι έτοιμη για πιλοτική χρήση τους πρώτους μήνες του 2020.

🧐Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους εμπλεκόμενους οργανισμούς και νέα σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση [https://reevol.eu/] (http://turps.reevol.eu/) και μείνετε ενημερωμένοι!

🤩The REEVOL project consortium is glad to announce that the pilot test of the reevolApp is now available!📳

🧐After spending many months in asking for problems and solutions related to daily issues that might occur during a volunteering project abroad, it comes the time to find this volunteers and organizations’ feedback condensated in just one APP.🤳
🤔If you might be interested in testing the result of our work you should:⬇️

1️⃣Download the App at these links
🅰️ndroid
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.reevol.reevolapp&hl=en
I🅾️S
https://apps.apple.com/us/app/reevol/id1499159049?l=es&ls=1
2️⃣Surf the App and test its efficiency
3️⃣Fill the evaluation survey at this link:
https://forms.gle/ZaiGdEasVHM72fFa7

ℹ️For further questions, please, write us privately!

Asociacion Deses-3Youth Club Active

#reevol #desdes3 #active #hyp #erasmusplus #keyaction2 #volunteeringprojects


Share