• Τύπος: EU Solidarity Corps
  • Πού; Graz, Αυστρία
  • Ποιοι; 1 άτομο, 18-30 ετών
  • Πότε; 01/03/2022 – 28/02/2023
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 09/12/2021

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στην ΜΚΟ JUKUS, που ειδικεύεται στην υποστήριξη των νέων, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

Στο κέντρο νέων της JUKUS, που ονομάζεται ECHO, οι εθελοντές θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή κυρίως με νέους μετανάστες. Στο συγκεκριμένο κέντρο, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με άλλα άτομα, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, δημιουργώντας και συζητώντας με άλλους. Οι εθελοντές θα υποστηρίξουν δραστηριότητες και projects για τους νέους, θα βοηθούν το προσωπικό αλλά και θα μπορέσουν να υλοποιήσουν και τις δικές τους δραστηριότητες και εργαστήρια.

 

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Θα αναπτύξουν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές ικανότητές τους, θα δημιουργήσουν, θα μάθουν να συνεργάζονται και να σχεδιάζουν δραστηριότητες, θα εμπνευστούν και θα γνωρίσουν τον αυστριακό τρόπο ζωής.

 

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος, μαθήματα γλώσσας (είτε ψηφιακά είτε δια ζώσης), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηνιαίο χρηματικό ποσό για κάλυψη προσωπικών αναγκών και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων μέχρι το ύψος που ορίζεται σύμφωνα με την γεωγραφική απόσταση, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων European Solidarity Corps.


Share