• Τύπος: EU Solidarity Corps
  • Πού; Krakow, Πολωνία
  • Ποιοι; 2 άτομα 18-30 ετών
  • Πότε; Φεβρουάριος – Σεπτέμβριος ή Μάρτιος – Οκτώβριος 2022
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/01/2021

Ζήσε την ξεχωριστή εμπειρία του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης!

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε νέα άτομα που θέλουν να κάνουν εθελοντισμό και να απασχοληθούν σε ημερήσια κέντρα παιδιών. Οι εθελοντές που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα θα απασχολούνται σε δύο κέντρα νέων (ένα μεγάλο και ένα μικρό).

 

Ενδεικτικά, οι δραστηριότητες στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εθελοντές είναι:

-Σχεδιασμός και εφαρμογή δραστηριοτήτων και εργαστηρίων σε σχέση με την τέχνη, την μουσική, τον χορό, τον αθλητισμό, την υγιεινή διατροφή, την ψυχική υγεία, τη γεωγραφία, τους διαφορετικούς πολιτισμούς κά.

-Σχεδιασμός και εφαρμογή δραστηριοτήτων για την εκμάθηση ελληνικών ή αγγλικών μέσω βιωματικών παιχνιδιών.

-Συνοδεία των παιδιών σε πολιτιστικές εκδρομές κοντά στην Κρακοβία.

-Υποστήριξη των παιδιών στις καθημερινές τους σχολικές υποχρεώσεις.

-Υποστήριξη των καθημερινών εργασιών του κέντρου νέων.

-Υποστήριξη στην προετοιμασία γευμάτων.

 

Μέσω της συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, θα γνωρίσουν και θα συνεργαστούν με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

 

Εσύ τί περιμένεις;

 

(Σημείωση: Εάν έχεις ήδη συμμετάσχει ως εθελοντής/εθελόντρια σε κάποιο πρόγραμμα EVS/ESC τότε δεν μπορείς να συμμετάσχεις στο παρόν πρόγραμμα)

 

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος, μαθήματα γλώσσας (είτε ψηφιακά είτε δια ζώσης), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηνιαίο χρηματικό ποσό για κάλυψη προσωπικών αναγκών και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων μέχρι το ύψος που ορίζει το πρόγραμμα, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων European Solidarity Corps.


Share