• Τύπος: Erasmus+ Training Courses
  • Πού; Penagos, Cantabria, Ισπανία
  • Ποιοι; 2 άτομα 18+ ετών
  • Πότε; 15-23/02/2022
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Το πρόγραμμα εστιάζει στη διερεύνηση του σεξισμού και των προεκτάσεών του στα νέα άτομα. Συγκεκριμένα, τα άτομα θα μάθουν να αναγνωρίζουν σημάδια κακοποιητικών συμπεριφορών και θα μάθουν πώς να αντιδρούν σε αυτές.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που δουλεύουν με νέους. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες βιωματικής μάθησης, μέσω των οποίων θα κατανοήσουν βαθύτερα το φαινόμενο του σεξισμού και των καθημερινών φαινομένων αυτού. Ακόμη, θα μάθουν να διαχειρίζονται την κακοποίηση και τη βία που προέρχεται από τον καθημερινό σεξισμό, ανταλλάσσοντας παράλληλα απόψεις, μεθόδους και εργαλεία που τα ίδια τα άτομα χρησιμοποιούν στην εργασία και τη ζωή τους.

 

Μέσω της συμμετοχής τους, τα άτομα θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία καθώς θα έρθουν σε επαφή με άτομα από άλλες χώρες, θα μάθουν να συνεργάζονται σε διαπολιτισμικά περιβάλλοντα, θα αναπτύξουν ένα δίκτυο επαφών με τους άλλους συμμετέχοντες και θα αναπτύξουν χρήσιμες δεξιότητες. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν άτομα από Τσεχία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Κροατία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα.

 

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 360 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.


Καλή επιτυχία!!!!


Share