• Τύπος: EU Solidarity Corps
  • Πού; Wola, Πολωνία
  • Ποιοι; 1 άτομο 18-30 ετών
  • Πότε; 15/4/2022 – 14/3/2023
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείς με τον οργανισμό GOK Miedźna και να ζήσεις ένα χρόνο στην επαρχιακή Πολωνία!

 

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, θα έρθεις σε επαφή με την πολωνική κουλτούρα, θα κληθείς να συνεργαστείς με άτομα από διάφορες χώρες και θα συμμετέχεις στις δραστηριότητες του οργανισμού. Οι κύριες δραστηριότητες στις οποίες θα εμπλακείς είναι:

– Δραστηριότητες για παιδιά: διοργάνωση δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, δημιουργικών εργαστηρίων (πχ θέατρο, μουσική, χορός, κατασκευές), αθλητικών δραστηριοτήτων, μαθημάτων αγγλικών κι ελληνικών.

– Δραστηριότητες για νέους: διοργάνωση workshops ποικίλων θεματικών, μαθήματα αγγλικών κι ελληνικών, καλλιτεχνικά εργαστήρια (χορός, φωτογραφία κλπ), προβολές ταινιών για εφήβους και συζήτηση, ενημέρωση νέων σχετικά με ευκαιρίες ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εθελοντισμου.

– Δραστηριότητες για ηλικιωμένους: μαθήματα γλωσσών, επιτραπέζια παιχνίδια, διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ ηλικιωμένων και νέων για ανταλλαγή γνώσεων κι εμπειριών.

– Διοργάνωση Εκδηλώσεων: βοήθεια στην οργάνωση τοπικών φεστιβάλ, χριστουγεννιάτικων και πασχαλινών εκδηλώσεων κά.

– Υποστήριξη στο γραφείο του οργανισμού: αρχειοθέτηση, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση υλικού σχετικό με το πρόγραμμα  και τις δραστηριότητες κά.

– Προώθηση του προγράμματος European Solidarity Corps, εκπαιδευτικών και εθελοντικών ευκαιριών.

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σου θα έχεις την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη από τον τοπικό οργανισμό ως προς την προετοιμασία σου, την εκμάθηση νέων εργαλείων και μεθοδολογιών, την ανάπτυξη και εφαρμογή των προσωπικών σου ιδεών, την προσαρμογή και ενσωμάτωσή σου στην τοπική κοινωνία κλπ.


Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος, μαθήματα γλώσσας (είτε ψηφιακά είτε δια ζώσης), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηνιαίο χρηματικό ποσό για κάλυψη προσωπικών αναγκών και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων μέχρι το ποσό που ορίζεται από την ευρωπαική επιτροπή, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων European
 Solidarity Corps.


Share