• Τύπος: EU Solidarity Corps
  • Πού; Βρέμη, Γερμανία
  • Ποιοι; 1 άτομο 18-30 ετών
  • Πότε; 01/05/2022 – 30/04/2023
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Το άτομο που θα επιλεγεί για να το συγκεκριμένο εθελοντικό πρόγραμμα θα απασχολείται στον οργανισμό “Kulturzentrum Schlachthof e.V.”, έναν από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Βρέμης που δίνει χώρο σε νέους καλλιτέχνες, μουσικούς και ηθοποιούς, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αναπτυχθούν. Γι’ αυτό, ο οργανισμός παρέχει διάφορα εργαστήρια και μαθήματα για παιδιά και νέους σχετικά με διαφορετικές μορφές τέχνης.

 

Το άτομο που θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι μέλος της ομάδας του οργανισμού για 1 χρόνο και θα υποστηρίζει τις εργασίες και δραστηριότητες του οργανισμού καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, το άτομο που θα συμμετέχει θα:
-Βοηθάει στα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και νέους.
-Βοηθάει στην διοργάνωση bandcamps για παιδιά από διαφορετικές πόλεις και χωριά.
-Υποστηρίζει την ομάδα επικοινωνίας στη δημιουργία βίντεο.
-Είναι μέρος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού του πολιτιστικού κέντρου.
-Συμμετέχει στη διοργάνωση των εκδηλώσεων (στα εισιτήρια, τις προωθητικές ενέργειες, την βοήθεια backstage κλπ).
-Παράγει υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του οργανισμού.
-Μπορεί να προτείνει προσωπικές ιδέες και προγράμματα για εφαρμογή.

 

Για την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία, είναι σημαντικό να έχεις όρεξη και περιέργεια για μάθηση!

 

Σημειώσεις:

-Εάν έχεις ήδη συμμετάσχει ως εθελοντής/εθελόντρια σε κάποιο πρόγραμμα EVS/ESC τότε δεν μπορείς να συμμετάσχεις στο παρόν πρόγραμμα.

 

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος, μαθήματα γλώσσας (είτε ψηφιακά είτε δια ζώσης), ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηνιαίο χρηματικό ποσό για κάλυψη προσωπικών αναγκών και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων μέχρι το ύψος που ορίζεται από το πρόγραμμα, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων European Solidarity Corps.


Share