Εργάζεσαι με νέους ή σε ενδιαφέρει η κινητοποίηση των νέων ατόμων;

Αν η απάντηση είναι θετική, τότε συνέχισε να διαβάζεις...


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα μάθεις μεθόδους προκειμένου να ενεργοποιήσεις τους νέους, να τους ενθαρρύνεις να ξεκινήσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και να τους υποστηρίξεις σε αυτή τη διαδικασία.


Επίσης, θα ανακαλύψεις πώς να ενισχύσεις τη δημιουργικότητά σου, πώς να διεξάγεις αποτελεσματικές συνεδρίες καταιγισμού ιδεών και πώς να δημιουργήσεις τις δικές σου μεθόδους μη τυπικής μάθησης. 

 

Ως μέρος του προγράμματος, τα άτομα που θα συμμετέχουν θα συνεργαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν νέες μη τυπικές μεθόδους για να ωθήσουν τους νέους να γίνουν πιο δραστήριοι και θα δοκιμάσουν αυτές τις μεθόδους με τους νέους στα τοπικά σχολεία στην πόλη.


Τα άτομα, με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα αποκτήσουν γνώσεις, θα αναπτύξουν δεξιότητες, θα συνεργαστούν σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον και θα αναπτύξουν το δίκτυο επαφών τους με άλλα άτομα από την Ευρώπη. 

 

Δήλωσε συμμετοχή και έλα να ανταλλάξουμε καλές πρακτικές, να αποκτήσουμε νέες δεξιότητες και να δημιουργήσουμε διαπολιτισμικές συνεργασίες!


Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος που ορίζεται από το πρόγραμμα, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.


Share