• Τύπος: Erasmus+ Training Courses
  • Πού; Ashford, Kent, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ποιοι; 4 άτομα, 18+ ετών
  • Πότε; 08-14.09.2022
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Σε απασχολεί το ζήτημα της ανεργίας και θες να το συζητήσεις μέσα σε ένα κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου ενώ μαθαίνεις πως να το αντιμετωπίσεις πρακτικά;

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Act Now for Employability Skills” στοχεύει να κινητοποιήσει youth workers, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και γενικά άτομα που εργάζονται με νέους να χρησιμοποιήσουν εργαλεία για να αυξήσουν τις δεξιότητες απασχολησιμότητας των νέων ατόμων και να υποστηρίξουν την απασχόλησή τους.

 

Συγκεκριμένα, μέσω της βιωματικής και μη τυπικής εκπαίδευσης θα εξερευνήσεις πώς η εργασία με νέους (youth work) μπορεί να ενισχύσει την απασχολησιμότητα μεταξύ των νέων ανθρώπων, ιδίως μέσω του εθελοντισμού και της ενεργού συμμετοχής στην κοινωνία των πολιτών. Επίσης, θα βελτιώσεις τις διαπολιτισμικές σου ικανότητες με την εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον.

 

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα θα αναπτύξεις δεξιότητες όπως ηγεσία, διαχείριση και επίλυση προβλημάτων και συγκρούσεων, δεξιότητες ομαδικής εργασίας, επικοινωνία. Παράλληλα, με την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα θα αναπτύξεις ένα διεθνές δίκτυο επαφών με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα οποία μπορεί να αναπτύξεις συνεργασίες στο μέλον. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασίζεται στη βιωματική μάθηση και την συμμετοχική εκπαίδευση, επομένως θα χρειαστεί να είσαι ενεργός/ή/ό κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων και να συνεργαστείς με άτομα από άλλες χώρες.

 

Σημαντικό: Για να ταξιδέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να έχεις ισχύον διαβατήριο. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα υπάρχει χρέωση συμμετοχής από τον διοργανωτή οργανισμό (60 ευρώ).

 

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι 360 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Share