Σε ενδιαφέρουν τα έμφυλα ζητήματα και θα ήθελες να μάθεις πώς να φτιάχνεις ενάντια στην έμφυλη βία και τον διαδικτυακό εκφοβισμό;

 

Το “It has to be love” αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα άτομα που θα συμμετέχουν και να τα εκπαιδεύσει σε σχέση με έμφυλα ζητήματα αλλά και με τις βασικές αρχές δόμησης μίας κοινωνικής καμπάνιας.

 

Με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, τα άτομα θα

  • εκπαιδευτούν σχετικά με έμφυλα ζητήματα, την έμφυλη βία και τον διαδικτυακό εκφοβισμό (cyber bullying),

  • μάθουν νέα ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αυξήσουν το κοινό,

  • φτιάξουν δημιουργικά βίντεο και πρωτότυπα σλόγκαν ενάντια στην έμφυλη βία και τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

 

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τα άτομα θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μαζί με άλλα άτομα από την Ευρώπη και να διευρύνουν το δίκτυο επαφών τους. Ακόμη, τα άτομα θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και θα αναπτύξουν τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές δεξιότητες. Ενδεικτικά, θα αναπτυχθούν  δεξιότητες όπως: δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, συνεργασία σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον, επικοινωνία, χρήση της αγγλικής γλώσσας.

 

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι 275 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. 

 

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.Share