• Τύπος: EU Solidarity Corps
  • Πού; Graulhet, Γαλλία
  • Ποιοι; 1 άτομo, 18-30 ετών
  • Πότε; 01.10.2024 - 27.07.2025
  • Γλώσσα εργασίας: Αγγλική
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13.04.2024
  • Συμπλήρωσε την αίτηση εδώ

Πιστεύεις στη δύναμη της εκπαίδευσης και θέλεις να συμβάλεις στην ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης;

Τότε αυτή η εθελοντική ευκαιρία είναι για σένα!


Το MJC είναι ένα μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό και ανεξάρτητο ίδρυμα, σκοπός του οποίου είναι να παρέχει πρόσβαση στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό, ώστε όλα τα άτομα να μπορούν να συμμετέχουν στην οικοδόμηση της κοινωνίας.


Το άτομο θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορες δραστηριότητες όπως:

-Συμμετοχή στις δραστηριότητες του κέντρου αναψυχής, για να μοιραστεί τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις συνήθειές της τοπικής κοινότητας και της χώρας του.

-Οργάνωση ενημερωτικών παρουσιάσεων για νέα άτομα σχετικά με προγράμματα κινητικότητας.

-Υποστήριξη στον πολιτιστικό προγραμματισμό και το FabLab.


Το άτομο που θα συμμετέχει, θα έχει την ευκαιρία να μείνει με άτομα από άλλες χώρες και να εργαστεί σε πολυπολιτισμικό πλαίσιο. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών.Ταυτόχρονα, το άτομο θα κερδίσει ολοκληρωμένη εμπειρία εργασίας με τη νεολαία και θα ενισχύσει τις προσωπικές δεξιότητες, αλλά και την καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων. Τέλος, θα έχει την ευκαιρία να μάθει τη γαλλική γλώσσα.


Σημείωση: Εάν έχετε ήδη συμμετάσχει ως εθελοντής σε πρόγραμμα EVS/ESC τότε δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα.


Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, μαθήματα γλώσσας (είτε ψηφιακά είτε πρόσωπο με πρόσωπο), υγειονομική περίθαλψη, μηνιαίο επίδομα για την κάλυψη προσωπικών αναγκών και 100% αποζημίωση εισιτηρίων μέχρι του ποσού που ορίζει το πρόγραμμα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.Share