Η εμπειρία της Γεωργίας
Holaaa,
Με λένε Γεωργία! Από το Φεβρουάριο βρίσκομαι στο Padul, ένα χωριό έξω από τη Γρανάδα. Οι μήνες αυτοί που είμαι εδώ νιώθω ότι ήταν τεράστιοι αλλά ταυτόχρονα ότι πέρασαν πολύ γρήγορα. Απασχολούμαι στο κέντρο ημέρας του οργανισμου για άτομα με νοητικές αναπηρίες Vale κάνοντας ποικίλες δραστηριότητες, αθλητικές, δημιουργικές και κυρίως δραστηριότητες για την κοινωνική συμπερίληψη. Πρόσφατα έκανα και το προσωπικό μου προτζεκτ που κάναμε μία ζωντανή βιβλιοθήκη σε ένα δημοτικό ενός μικρού χωριού.
Επιλέγοντας να συμμετέχω σε ένα τέτοιο εθελοντικό πρόγραμμα σκεφτόμουν ότι θα γνώριζα μια νέα χώρα, έναν καινούριο τρόπο ζωής, καινούρια άτομα κυρίως άλλους εθελοντές...αλλά ποτέ δεν περίμενα να έρθω τόσο κοντά με τους ντόπιους, τις οικογένειες τους να νιώσω τελικά σαν να είμαι σπίτι γιατί βασικά νιώθω ότι είμαι σπίτι.
Αν πριν από έναν χρόνο μου έλεγε κάποιος ότι θα εβρισκα ολους αυτους τους ανθρώπους και θα γνώριζα και θα εμπιστευομουν τον εαυτό μου τόσο δεν θα τον πίστευα
Αυτό πιστεύω είναι η μαγεία του ESC ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και τελικά μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση τόσο καλή που ουτε το φανταζοσουν!!!
Share
ΕΛ